Hede rytmer og smæk på bukserne

MGP på Duborg-Skolen

27.01.2018 19:20 | Kategori: Nyheder

Det skal være sjovt at gå i skole, og Duborg-Skolens musiklærere kan noget særligt i den henseende. De er således ferme til ikke bare at arrangere fagdage og ryste underholdende indslag ud af ærmet til festlige begivenheder, men de er også gode til at motivere de enkelte musikhold ved at gøre den viden, de tilegner sig, praktisk anvendelig i underholdende rammer.

Et eksempel herpå er Duborg-Skolens MGP, som hvert år samler musikhold fra 11.-13. for at dyste om førstepladsen med forskellige fortolkninger af gamle og nye numre. Her kan eleverne brillere med det, de har lært, og det er ikke kun de musikalske præstationer, men også kreativitet omkring kostumering og koreografi, der giver anerkendelse og en placering i vinderfeltet. 

I år var det nok især 12d, der med deres version af "Ein Bett im Kornfeld" og en gennemført udklædning inkl. skovmandsskjorter, smækbukser og et helt læs halm vandt publikums hjerter, omend det ikke var helt nok til en placering blandt de første tre hold. Det blev i stedet 13f, der løb med guldet for deres fortolkning af "Don't stop me now" efter et tæt opløb, hvor 12f og 13abcde opnåede en flot 2. og 3. plads med hhv. "September" og "Moskau".